Zwarte geluksbrengertjes

Eerst het goede nieuws Bobby het dier van vorige week is geadopteerd!

Het is een hele tijd goed gegaan, maar nu merken we dat de adoptie van onze zwarte kittentjes toch een beetje achterblijft ten opzichte van de andere kleurtjes. Het helpt dan ook niet als er meerdere zwarte exemplaartjes rondjumpen in de kittenkamer; ze zijn nou eenmaal bij gebrek aan makkelijk in het oog springende kenmerken wat moeilijker uit elkaar te houden. Heb je net een leukertje gespot, zitten ze tien tellen later allemaal ergens anders en weet je niet meer of het die ene was, of was het toch die andere…? Gelukkig hebben we daar een chipreader voor.

Een zwart kittentje is een geluks-verdubbelaar: het maakt jou gelukkig en jij maakt hem gelukkig. Win-win! Om het geluk helemaal compleet te maken wordt het ook nog vrijdag de 13e. We dagen u uit: kom een dezer dagen een hartstikke leuk, prachtig zwart kitten adopteren. Dailey, Daphne, Dwight, Joppe, Jente, Dropke, Mira en Molly staan te trappelen om u geluk te brengen. Op de foto: Joppe.

Voor meer foto’s van Joppe en zijn vriendjes, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/

Indien u meer informatie over de kittens wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *