Zondag 8 maart Vivace Helmond zingt Shakespeare

Op zondagmiddag 8 maart 2020 laat Vivace Helmond horen hoe componisten door de eeuwen heen geïnspireerd zijn door de Engelse dichtkunst en met name door William Shakespeare. Wij verwelkomen u graag in Engelse stijl met een kopje thee en wat lekkers. Vivace zingt onder leiding van dirigente Marion de Wit en wordt begeleid door de pianist Nicolaj Tsolov. Met een speciaal gastoptreden van: bariton Paul Keizer en pianist Jelle Ruttenberg. Zij vertolken ‘Let us garlands bring”, 5 liederen van de componist Gerald Finzi, op teksten van Shakespeare.

Ontvangst: tussen 14.15 en 14.30 uur (het concert is rond 16.00 uur afgelopen) Waar: in De Fonkel, Prins Karelstraat 123 in Helmond Entreeprijs: € 7,50 (dit is inclusief 1 drankje met wat hapjes) Omdat Vivace wil zorgen voor voldoende lekkers is het fijn als u van tevoren kaarten reserveert door: te mailen naar vivace@vivacehelmond.nl of te bellen met de Fonkel: tel. 0492 – 597444 Het is voldoende als u uw naam en het aantal kaartjes opgeeft.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkhuis de Fonkel

Wijkhuis De Fonkel, een gezellig ontmoetingspunt midden in de Binnenstad van Helmond! Ons wijkhuis is modern en toch 'huiselijk' ingericht en biedt volop mogelijkheden voor allerlei activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *