Zomerkermis Helmond 2019 komt eraan.

ZOMERKERMIS HELMOND 2019 KOMT ERAAN

Verschillend grootvermaak weet zijn weg weer naar de Helmondse Zomerkermis te vinden, waaronder de Super Mouse, Future Dance en de Mad Mill. Het gehele overzicht vind je terug op de website van Helmond Kermis.

Activiteiten

Tijdens de Zomerkermis in Helmond vinden er gezellige activiteiten plaats. Op 11 juli wordt om 16.00 uur de kermis officieel geopend en kan het feest beginnen. Ook vindt tijdens de Zomerkermis de Stille Kermis plaats: licht, geluid en de snelheid van attracties worden aangepast, zodat mensen die gevoelig zijn voor prikkels ook van de kermis kunnen genieten. De stille kermis is op 15 juli van 13.00 tot 14.00 uur. Op 17 juli is het kindermiddag tussen 14.00 en 17.00 met diverse soorten vermaak, waaronder een schminker en een clown.

Jumbo Spaaractie

In samenwerking met de Jumbo Supermarkten in Helmond kent de Zomerkermis dit jaar weer de unieke kermismuntenactie. Wie in de deelnemende Jumbo Supermarkten in Helmond inkopen doet, ontvangt een gratis kermismunt bij iedere € 15,- aan boodschappen. De kermismunt heeft een waarde van €1,-. De kermismunten kunnen verzilverd worden bij kermisattracties op de Helmondse Zomerkermis. De munten zijn één per persoon per rit in te zetten. De Kermismuntenactie van de Zomerkermis start op 25 juni en de munten zijn in te zetten tot het einde van de kermis: 17 juli 2019. Doet de Jumbo bij jou in de buurt mee? Kijk op de website!

Kraskaartactie

Kans maken op kermiskorting? Dat kan! Vanaf de koopzondag van 30 juni ontvangt de centrumbezoeker vanaf tien euro die wordt uitgegeven in een deelnemende winkel of horecazaak in Helmond Centrum één gratis kraskaart. Er is een grote prijzenpot met onder andere kortingen op je favoriete attracties. Neem je kraskaart mee naar de betreffende attractie en krijg je korting. De kraskaarten zijn tot aan het einde van de zomerkermis in te leveren. Een kraskaart is één per persoon per rit in te leveren. Welke winkels doen mee met de kraskaartactie? Kijk op de website!
Informatie
Op zoek naar meer informatie? Kijk op de website www.helmondkermis.nl of volg ons via verschillende sociale media kanalen, zoals Facebook (@helmondkermis) en Instagram (@helmondkermis).

190603_Zomerkermis Helmond 2019_PosterMeer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Anneke

Ditisonzewijk.nl - Helmond medewerker: social-media strategist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *