Zoek je vrijwilligers? Volg de training Werven van vrijwilligers

Veel maatschappelijke organisaties, verenigingen en bewonersinitiatieven zijn op zoek naar vrijwilligers.

De tendens is dat er voldoende vrijwilligers zijn maar dat het steeds moeilijker is om ze te vinden en aan jouw club te verbinden. Wil je inspiratie en concrete handvatten om op een andere manier te gaan werven? Schrijf je dan in voor de training Werven van vrijwilligers op donderdag 28 november om 19.00 uur bij LEVgroep in Helmond.

In 2,5 uur ga je met andere organisaties leren wat wel en niet werkt. We bekijken jouw organisatie en hoe jij op dit moment vrijwilligers werft. Wat zou je anders kunnen doen? Naar wie ben je eigenlijk op zoek? Hoe vind je mensen die bij jouw organisatie passen? Een antwoord op deze en andere vragen krijg je tijdens de training. Voor organisaties die zich verder willen verdiepen in de manier waarop ze communiceren en hier meer doelgericht mee aan de slag willen, bieden we op dinsdag 10 december een training Communicatieplan voor vrijwilligersorganisaties aan. Beide trainingen zijn gratis.

Meedoen?

Aanmelden kan via de website www.lerenmetlev.nl, kijk bij het aanbod voor vrijwilligers. Met vragen kun je contact opnemen met Simone Beetz: simone.beetz@levgroep.nl, telefoon 06 41 42 05 07 of Renske Bartels, renske.bartels@levgroep.nl, telefoon 06 89 97 06 53 .

Op www.lerenmetlev.nl vind je meer trainingen voor vrijwilligers, inwoners en beroepskrachten.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *