Zie je de 2de verdachte van de geweldpleging in Helmond. Meld je!

 

Zie je de 2de verdachte van de geweldpleging in Helmond. Meld je!

Helmond – Op zondagochtend 8 december om 05.00 uur was er een openlijke geweldpleging, op de Parkweg. Al snel hielden we een eerste verdachte aan. Eerder riepen we ook de tweede verdachte waarvan de identiteit inmiddels bekend is op zich te melden. Helaas nog zonder resultaat. Daarom vragen we nogmaals nadrukkelijk: zie je de verdachte T van E. meld het dan per direct bij de politie Helmond op 0900-8844.

Die vroege ochtend werd door meerdere personen op de Parkweg in Helmond gevochten. Tijdens die vechtpartij raakte meerdere personen gewond. Heel snel konden we een man aanhouden voor openlijke geweldpleging. Deze verdachte heeft vastgezeten, maar is inmiddels in vrijheid gesteld in afwachting van verder onderzoek. De man is nog wel verdachte in de zaak. Op sociale media zijn later heftige beelden rondgegaan waarop onder andere een man met een wit trainingsjack te zien is. Hij was op een ander aan het intrappen. Tijdens ons onderzoek is de identiteit van deze verdachte bekend geworden en sindsdien zoeken wij hem.

Wat te doen?

Ziet u de man of weet u waar we hem kunnen vinden? Meld het door te bellen naar 0900-8844. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000. Alle tips zijn welkom. Zo meld: www.politie.nl/nieuws

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Anneke

Ditisonzewijk.nl - Helmond medewerker: social-media strategist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *