Zelfhulpgroep voor ouders van kinderen met een verslaving

Zelfhulpgroep voor ouders van verslaafde kinderen

Ik ben een moeder van een verslaafde zoon. Was altijd en alleen maar bezig met zijn verslaving, hij moest en zou stoppen. Ik was in behandeling bij de maatschappelijk werkster, die mij in contact bracht met een lotgenoot. Toen ik met haar, deze lotgenoot, gepraat had ging ik dingen anders doen. Nu heb ik zijn verslaving meer geaccepteerd en het gaat nu beter. Ik praat met hem; help hem, maar ben wel eerlijk. Het is nu zijn probleem, niet meer van mij.

Bij lotgenoten vind je herkenning, erkenning en steun. Je staat niet alleen. Of zoals een van de ouders het verwoordde; eindelijk iemand die me begrijpt, me niet meteen veroordeelt en aanvoelt hoe moeilijk het voor ouders is. De zelfhulpgroep wordt begeleid door 2 ouders van verslaafde kinderen die hiervoor een training hebben gevolgd. U kunt gratis deel nemen en uw anonimiteit wordt gewaarborgd
Met ondersteuning van Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost Brabant komt de zelfhulpgroep voor ouders van verslaafde kinderen 1 keer per 3 weken bij elkaar in Helmond.
Voor meer informatie en aanmelden; eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl of tel: 040-2118328

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *