Please

Adres: Panovenweg 12
5708 HR Helmond
Telefoon: 0492 388888
E-mail:
Website: Please
Facebook:

Please

Alle personeelszaken voor jou én je personeel goed geregeld

Al sinds 2000 neemt Please ondernemers personeelszaken uit handen. Van salarisadministratie tot HR advies en alles daartussenin. Daarbij heeft Please maar één doel: ondernemers laten doen waar ze goed in zijn… ondernemen! Of je nu alleen je salarisadministratie aan ons uitbesteedt, met payroll het totale juridisch werkgeverschap aan ons overdraagt of juist gebruikmaakt van onze HR dienstverlening…als je kiest voor Please dan weet je dat alles goed geregeld is voor jou én je personeel. Dat noemen wij werkgeven zonder zorgen!

De payroll dienstverlening van Please

Eén van de diensten die Please aanbiedt is payroll. Please neemt het juridisch werkgeverschap voor jouw medewerkers van je over. De medewerkers zijn in dienst bij Please, maar verrichten hun dagelijkse werkzaamheden bij jou op de werkvloer. Op deze manier draag je jouw werkgeversverplichtingen en -risico’s over.

Daarnaast is Please het aanspreekpunt voor ál je personeelszaken en regelt alles rondom verzuim, cao’s, wet- en regelgeving, vakantiegeld, pensioenen en ook eventuele arbeidsconflicten. Door het werken met Please beperk je personele rompslomp tot het doorgeven van gewerkte uren en het betalen van één inkoopfactuur. Zo houd jij meer tijd over voor je onderneming.

Samenwerken met Please betekent

  • Geen omkijken naar personeelszaken
  • Tijd-, risico- en kostenbesparing
  • Personeel gemakkelijk flexibel inzetten
  • Backoffice-, financiële-, juridische-, verzuim- én HR specialisten binnen handbereik

Please is er voor alle MKB ondernemers en intermediairs vanaf één werknemer.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok