HG Assurantiën Brabant

Adres: Veedrift 1 A
5708 HS Helmond
Telefoon: 0492 75 40 10
E-mail:
Website: HG Assurantiën Brabant

HG Assurantiën Brabant

Wij stellen ons kort aan u voor.

Wie zijn we?
HG Assurantiën Brabant is een door Hans Reemers en Peter Strijbosch in januari 2011 opgestart kantoor wat is gelieerd aan Heller Gietman Assurantiën in Groesbeek. Ons kantoor is vanaf 1 januari 2013 gevestigd in de karakterestieke witte boerderij aan de Veedrift 1A te Helmond. Voor nieuwe ontwikkelingen in onze organisatie zie Nieuws van ons kantoor.

Wat doen we?
HG Assurantiën Brabant is gespecialiseerd in de particuliere en zakelijke markt voor  schadeverzekeringen en levensverzekeringen.
Voor andere financiële diensten die wij niet zelf leveren, zoals b.v. hypotheken of consumptief krediet, kunnen wij u uiteraard in contact brengen met een daartoe gespecialiseerd kantoor waarmee wij een samenwerking hebben.

Overige informatie:
Wij willen u op deze site niet vermoeien met uitgebreide teksten over mogelijke verzekeringsvormen e.d. Hiervoor gaan we graag persoonlijk met u in gesprek om op die manier een maatoplossing te kunnen bieden. Hierdoor onderscheiden we ons van de aanbieders van verzekeringen via internet e.d. waarbij ook nog eens het premieverschil opvallend beperkt kan zijn. Voor informatie over onze werkwijze en overige gegevens verwijzen wij u naar onze dienstwijzer.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok