Groen4life

Adres: Keizerin Marialaan 3A
5702 NR Helmond
Telefoon: 0492 32 01 54
E-mail:
Website: Groen4life
Twitter:
Facebook:
Linkedin:

Groen4life

Groen4Life is een informatie- en ontmoetingscentrum voor duurzame initiatieven van ondernemers, creatieve mensen en een breed publiek van jong tot oud.  Iedereen kan bijdragen aan duurzaamheid op het gebied van food, energie, gedrag, mobiliteit en water. Kom dit beleven. Denk en doe mee. Dit kan in de vorm van workshops of lezingen. Laat ons weten of het aanbod jou helpt om duurzamer te leven en te ondernemen.

Groen4Life promoot duurzame initiatieven in samenwerking met het onderwijs, de Gemeente Helmond, met het bedrijfsleven en het culturele veld. Ook startende ondernemers kunnen letterlijk een groen podium krijgen in Groen4Life. Helmond steekt met dit initiatief de handen uit de mouwen en de schop in de grond.
Door samenwerking en innovatie wordt Groen4Life dé plek in Helmond waar baanbrekende initiatieven en praktische toepassingen worden gepresenteerd aan een groot publiek.

Bij Groen4Life maak je onder andere kennis met:

  • Gedreven ondernemers die duurzame ideeën en producten presenteren;
  • Designers en kunstenaars die duurzaamheid in hun werk en kunst exposeren in onze Eco-galerie;
  • Stadslandbouw en Aquaponics (een bijzonder kweeksysteem van planten en vissen);
  • Eten als beleving; in onze Slow Food Corner kun je (h)eerlijke biologische producten uit een direct Helmondse omgeving nuttigen en lunchen tussen eetbare muren en vissen. De Slow Food Corner is voorlopig alleen toegankelijk op reservering. Biologische koffie, thee of sap zijn wel al verkrijgbaar. Kom gerust eens langs.
Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok