Wildmaand oktober Meat & greet Experience

24 oktober: 18:00 – 22:00 uur

Wildmaand oktober Meat & greet Experience

Zaterdag 24 oktober is er weer een ‘Meat & greet avond. Een Proeverije van 8 verschillende en verrassende gerechtjes met bijbehorende wijnen en/of bieren, die getekend zullen zijn door de seizoenen, en waar Wild centraal zal staan.

In samenwerking met enkele van onze leveranciers zoals Erwin Heijligers van Meat Street, Fabian Inderfurth van wijnimport Bart en Jan Koolen van streekbrouwerij Eeuwig Zonde gaan we naast een keur aan smaakvolle gerechten, bieren en wijnen ook de nodige wetenswaardigheden over het gepresenteerde geven. Een smaakvolle en interessante avond.

Ondanks Corona-maatregelen is het mogelijk om veilig hieraan deel te nemen. Iedere reservering krijgt een eigen tafel op gepaste afstand. Wij serveren de hapjes en de drankjes aan tafel. De leveranciers voorzien u van de nodige informatie. Hiervoor hebben we speciale ruimten ingericht zodat u per gezelschap kennis van hun producten kunt nemen.

 

Om de avond ook nog een cultureel, maar vooral plezierig tintje te geven, zal Cor Mutsers met zijn gitaar u mee op reis nemen in zijn wereld van muziek.

 

Reserveer via info@hoijsehoeve.nl of telefonisch 0492-331475.

hoijse-hoeve

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Hoijse Hoeve

Restaurant de Hoijse Hoeve