We zijn weer open!

Vanaf aankomende dinsdag is onze winkel weer geopend volgens normale openingstijden. Dinsdag tot en met zaterdag van 10-17 uur.

Natuurlijk hebben we wel wat aanpassing doorgevoerd in verband met de richtlijnen van het RIVM en de ervaring die we de afgelopen weken hebben opgedaan.

Zo kunnen er maximaal 3 klanten tegelijk in onze winkel aanwezig zijn. Ons pinautomaat, de toonbank en deurklink worden regelmatig ontsmet en er hangt een scherm bij onze kassa. In de winkel houdt iedereen afstand (minstens 1,5 meter). Om dit laatste te realiseren hebben we de indeling van de winkel wat aangepast met een ruimere opzet.

In de tussentijd hebben we ook nieuwe producten in ons assortiment opgenomen zoals deze geweldige lamp gemaakt bij de Jobfactory. Deze lampbrador kan zitten, liggen, pootjes geven en is braaf. Daarnaast geeft hij ook nog licht. (wel zelf een lamp in zijn snuit doen).

Zien we je binnenkort bij ons in de winkel?

Tiendas Diferentes, Markt 45a (bij de  kubuswoningen) in Helmond

        

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Tiendas Diferentes

Diferentes is anders en uniek. We verkopen trendy en hippe Fair Trade en duurzame artikelen, maar ook handgemaakte, gerecyclede en biologische producten. Van zeep tot soep en van herbruikbare wattenschijfjes tot thee