Twee maanden gratis Privé Lease

Een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand, inclusief allrisk verzekering, afschrijving, onderhoud én reparatie; dat kan via Privé Lease. Van den Udenhout is op dat gebied de goedkoopste van Nederland. Bij Van den Udenhout leaset u al een Volkswagen Up vanaf € 185,00 per maand.

Speciale Aanbieding:
Sluit voor 30 april 2015 uw Privé Lease contract af via Van den Udenhout en u rijdt de eerste twee maanden gratis! Kijk snel op udenhoutprivelease.nl.

Autobedrijf Van den Udenhout
In Zuid-Nederland is Autobedrijf van den Udenhout de grootste dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Naast Verkoop en onderhout biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, lease, schadeherstel en een webshop. Aan de Varenschut 17 kunt u een kijkje nemen in de showroom. Hier vindt u een ruime collectie van nieuwe en gebruikte auto’s. Daarnaast kunt u terecht voor onderhoud, onderdelen en accessoires.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *