REGBAT Helmond

REGBAT Helmond

Pero Swinkels van Regbat Helmond opende op zaterdag 29 september 2018 zijn deuren als nieuwe onderneming aan de Lage Dijk 2A op industrieterrein Hoogeind in Helmond en is gespecialiseerd in het keuren, repareren en regenereren van accu’s & tractiebatterijen. Indien regeneratie niet toereikend is levert REGBAT ook nieuwe en gebruikte accu’s, tractiebatterijen, laders & omvormers.

Gratis accutest & montage

Bij REGBAT kunt u zonder afspraak met uw auto, camper, motor, bromfiets/scooter, scootmobiel enz. terecht voor een gratis accutest en indien de accu vervangen dient te worden wordt dit gratis uitgevoerd en hebben ze meest voorkomende accu’s op voorraad. Openingstijden maandag – vrijdag van 8:30 – 17:00 uur en zaterdag van 8:30 – 12:00 uur.

Regeneratie

REGBAT HOOFDDORP is in 2011 gestart en heeft al meer dan 9 jaar bewezen dat het concept werkt. Accu’s en tractiebatterijen worden vaak afgedankt als de capaciteit terugloopt. Niet doen! Want bij Regbat zorgen ze dat een accu/tractiebatterij weer volledig – en milieuvriendelijk – opgeladen zijn werk kan doen en dat scheelt geld en grondstoffen. Bovendien gebruikt de tractiebatterij na regeneratie een stuk minder stroom tijdens het opladen. Indien regeneratie voor de klant niet voldoende resultaat heeft behaald kan REGBAT een aanbieding doen voor een gebruikte of nieuwe accu of tractiebatterij.

De techniek

Sulfatering is in de meeste gevallen de oorzaak van de veroudering van accu’s en tractiebatterijen. Loodsulfaat zet zich vast op de loodplaten en werkt als een isolerende laag, waardoor de loodplaten steeds minder in contact komen met het accuzuur. Steeds minder chemische energie wordt omgezet in elektrische energie en de capaciteit van tractiebatterij neemt geleidelijk af. Ofwel, de tractiebatterij is sneller leeg.
Met behulp van het REGBAT-procedé is het mogelijk het loodsulfaat te verwijderen. Hiermee wordt de capaciteit van de tractiebatterij weer teruggebracht naar het oorspronkelijke niveau. Het REGBAT-procedé is gepatenteerd en wordt uitgevoerd met speciaal voor dit procedé ontwikkelde apparatuur in combinatie met een katalysatorvloeistof. De regeneratie duurt 24 tot 72 uur.

Zowel voor als na het regeneratieproces worden de prestaties van de accu of tractiebatterij nauwkeurig gemeten om de capaciteitstoename voor de klant inzichtelijk te maken.
REGBAT geeft een garantie op het resultaat.

Win-win

Het voordeel voor de consument/bedrijf is een prijsbesparing tot 70% ten opzichte van een nieuwe accu of tractiebatterij. En het voordeel voor het milieu is minder grondstoffengebruik en afvalreductie. “Onze slogan is daarom ‘goed, groen en goedkoop’.”  REGBAT verleent zijn diensten aan particulieren en bedrijven en is actief in alle sectoren waar accu’s en batterijen worden toegepast. Voor het bedrijfsleven van (intern) transport en opslag tot land- en tuinbouw en voor particulieren van scootmobielen, motoren, auto’s, campers tot boten. “De regeneratie van accu’s en tractiebatterijen is niet milieubelastend en er gaat geen vloeistof of lood uit de batterij”. Daarom is REGBAT partner van MVO(maatschappelijk verantwoord ondernemen).

Dealer en keurmerken

REGBAT is erkend dealer van Midac, Landport, Dynac, Duracell en is BKN(Batterij Keur Nederland) gecertificeerd voor keuren van tractiebatterijen en laders.

Werkwijze no cure no pay

REGBAT voert eerst een uitgebreide analyse uit op de accu’s of tractiebatterij. Daaruit blijkt of het zinvol is om daadwerkelijk een regeneratie uit te voeren. Iedere batterij wordt weliswaar beter van een regeneratiebehandeling, maar de capaciteitstoename moet wel voldoende groot zijn. REGBAT informeert u daarna over de te realiseren capaciteitstoename en bijbehorende kosten. Als er niet tot regeneratie wordt overgegaan worden er geen kosten in rekening gebracht.

REGBAT, Goed, Groen en Goedkoop

Zie onze website www.regbathelmond.nl voor meer informatie of bel ons direct op 0492-330039 en mailen kan natuurlijk ook naar helmond@regbat.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Herbert

Initiatiefnemer van Ditisonzewijk.nl Optimist, enthousiast, gedreven altijd opzoek naar samenwerking. Samen kunnen we veel.