Nieuwe vestigingsdirecteur voor Sligro Helmond

Sinds maart 2020 heeft de Sligrovestiging Helmond een nieuwe vestigingsdirecteur. Vele ondernemers hebben al kennis met hem gemaakt. Bas van Huijkelom stelt zich graag aan iedereen voor:

Bas van Huijkelom vestigingsdirecteur Sligro Helmond‘Mijn naam is Bas van Huijkelom en sinds 1 maart jl. ben ik verantwoordelijk voor de Sligrovestiging in Helmond. Ik ben opgegroeid midden in de Brabantse Kempen, in de gemeente Bladel. Mijn ouders hebben daar 25 jaar een Horecazaak gehad en ik wist al snel dat de Hotelschool in Maastricht de opleiding was die bij me paste. Via de Hotellerie – mijn eerste baan was bij Carlton De Brug in Mierlo – kwam ik ruim 13 jaar geleden in de buitendienst van Sligro terecht.

Na zeven jaar in de sales werkzaam te zijn geweest, heb ik de overstap gemaakt naar onze zelfbedieningsvestigingen. Als merchandiser heb ik gedurende een aantal jaren een goed beeld gekregen van alle vestigingen in het land. Via onze vestiging in Eindhoven ben ik uiteindelijk in het mooie Helmond beland.’

Vestiging Sligro Helmond

Met 4.800 m² vloeroppervlakte en een team ervaren en deskundige foodprofessionals is de Helmondse Sligrovestiging een specialist op het gebied van versproducten, wijn, food en non-foodartikelen. Sligro Helmond biedt een verrassend assortiment onder één dak: wijn, bier, koffie en thee, kruiden, snacks, disposables, keukenbenodigdheden, horeca-apparatuur, kaas, zuivel, groenten en fruit en een uitgebreid diepvriesassortiment met vlees, wild, gevogelte, vis, brood en banket. Een ‘must see’ voor iedere ondernemer in de regio.

Sligro is partner voor de horeca

In Helmond zijn veel mooie horecagelegenheden. Sligro Helmond voelt zich nauw betrokken bij deze ondernemers en streeft altijd naar een zeer persoonlijke en klantgerichte service. Vestigingsdirecteur Bas van Huijkelom bezoekt zijn klanten daarom regelmatig, samen met accountmanager buitendienst Eric Raaijmakers. ‘Eric is een onmisbare schakel tussen de vestiging van Sligro Helmond, de Sligro bezorgservice en de ondernemers in de regio. We vinden het belangrijk dat de ondernemers kennismaken met zowel Eric als met mij. We willen graag een partner zijn en zoeken graag gezamenlijk naar oplossingen en nieuwe praktische of commerciële ideeën. Een goed voorbeeld hiervan is de Sligro Restaurantactie, gestart in 2018 en een zeer succesvolle win-win-actie gebleken. Ook in 2020 geven we deze actie uiteraard weer een vervolg.  Ik kijk ernaar uit om met iedereen kennis te maken. Ik heb het hier goed naar mijn zin en ik ben nu al trots op het team van Sligro Helmond!’’

Sligro Helmond

Engelseweg 208
5705 AJ Helmond
Telefoon 0492-522585

Vestigingsdirecteur Bas van Huijkelom (Foto Sander van der Veen fotografie)

Openingstijden

Maandag                  08.30-17.00 uur
Dinsdag                    08.30-17.00 uur
Woensdag                08.30-17.00 uur
Donderdag               08.30-20.00 uur
Vrijdag                      08.30-17.00 uur
Zaterdag                   09.00-17.00 uur
Zondag                     gesloten

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Sligro Helmond

Met 4800 m2 vloeroppervlakte en een aantal ervaren en deskundige foodprofessionals is onze vestiging in Helmond een specialist op het gebied van versproducten, wijn, food en non-food artikelen. Wij bieden ruime keuze voor iedere ondernemer.