Lunchroom Welkom Thuis deelnemer restaurantactie

Lunchroom Welkom Thuis ( klik hier voor video)verdient een plekje bovenaan de lijst van Helmondse lunchrooms. De lunchroom wordt geleid door Loes Theunisz en is sinds 2018 geopend onder de huidige naam. De lunchroom is gevestigd op de Markt in Helmond en de klanten worden welkom geheten door kleurrijke mensen. Het maatschappelijke belang valt bij dit restaurant samen met heerlijk eten.

De menukaart biedt een keuze uit verrassende lunchgerechten: warme en koude broodjes, hamburgers, eiergerechten, saté, soepen en tosti’s. Maar ook voor een gezellige borrelplank en gebak kun je bij Lunchroom Welkom Thuis aanschuiven. Sinds kort kun je ook je lunch bestellen en laten bezorgen. De lunchroom is gevestigd op een prachtige locatie met een schitterend ingerichte binnentuin. De lunchroom is een deelnemer van de Sligro restaurantactie. U vindt Welkom Thuis aan de Markt 24 te Helmond.

Samenwerking met Sligro

De samenwerking met de Sligro verloopt ook bij deze lunchroom uitstekend. Sligro Helmond voelt zich nauw betrokken bij de ondernemers en streeft altijd naar een zeer persoonlijke en klantgerichte service. De deelname van Lunchroom Welkom Thuis aan de restaurantactie van de Sligro is dan ook een logisch gevolg van de jarenlange samenwerking.

Sligro Helmond voor alle ondernemers

Met 4.800 m² vloeroppervlakte en een team ervaren en deskundige foodprofessionals is de Helmondse Sligrovestiging een specialist op het gebied van versproducten, wijn, food en non-foodartikelen. Sligro Helmond biedt een verrassend assortiment onder één dak: wijn, bier, koffie en thee, kruiden, snacks, disposables, keukenbenodigdheden, horeca-apparatuur, kaas, zuivel, groenten en fruit en een uitgebreid diepvriesassortiment met vlees, wild, gevogelte, vis, brood en banket. Een ‘must see’ voor iedere ondernemer in de regio.

Sligro is partner voor de horeca

In Helmond zijn veel mooie horecagelegenheden. Sligro Helmond voelt zich nauw betrokken bij deze ondernemers en streeft altijd naar een zeer persoonlijke en klantgerichte service. De Sligro wil graag een partner zijn en zoekt graag gezamenlijk naar oplossingen en nieuwe praktische of commerciële ideeën. Een goed voorbeeld hiervan is de Sligro Restaurantactie, gestart in 2018 en een zeer succesvolle win-win-actie gebleken.

Sligro Helmond

Engelseweg 208

5705 AJ Helmond

Telefoon 0492-522585

 

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Sligro Helmond

Met 4800 m2 vloeroppervlakte en een aantal ervaren en deskundige foodprofessionals is onze vestiging in Helmond een specialist op het gebied van versproducten, wijn, food en non-food artikelen. Wij bieden ruime keuze voor iedere ondernemer.