De inloopavonden van Wena (Uitzendbureau)

Een tijdje geleden hebben we de Inloopavond geïntroduceerd bij Wena. En met succes! Veel mensen hebben van de mogelijkheid al genomen om langs te komen in de avond om vacatures te bespreken, loopbaanadvies te krijgen, CV te laten maken en andere sollicitatietips te krijgen.

Het is voor ons niks nieuws om ’s avonds klaar te staan voor nieuwe kandidaten, maar om het te centraliseren en een mogelijkheid te hebben om meerdere mensen tegelijk te ontmoeten is prettig en wordt ons zeer in dank af genomen!

Onze volgende Inloopavond is 24 maart en we zouden hier graag een thema aan koppelen. Wat zou jij graag  tijdens deze avond leren?  Zou jij een mini cursus CV maken willen of willen leren hoe je je voorbereid op een sollicitatiegesprek? Heb jij nog andere ideeën voor ons? Ik hoor het graag!

Geef je tips door aan mij, Wieke Weert via e-mail wieke@wenabv.com . Ik hoop je te ontmoeten op 24 maart of op een ander moment!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wena Uitzendburo B.V.

Technisch personeel met karakter Technisch vakmanschap is een groot goed. Net zoals betrokkenheid en motivatie. Wena is een uitzendbureau met oog voor de mens achter de medewerker. Dat betekent dat we meer leveren dan handen alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *