YA Book Event in Bibliotheek Helmond

Zondag 16 februari is er van 13.00-16.00 uur  in Bibliotheek Helmond een bijzonder Young Adult Book Event. De organisatie is in handen van de Bibliotheek Helmond-Peel, Boekhandel De Ganzenveer en Bright Blue Books. Ontmoet 5 schrijvers van YA boeken: Wendy Brokers, Vanessa Gerrits, Juultje van den Nieuwenhof, Lotte van den Noort en Laura Diane . Zij kletsen met jou over hun boeken en hoe je schrijver wordt. Bovendien geven zij deze middag ook nog toffe workshops.

Vooraf is er de optie om samen te lunchen in Lunch- en Leescafé De Bieb. We sluiten de middag van 16.00-17.00 uur af in Boekhandel De Ganzenveer met een speciale YA Quiz en een hapje en een drankje.

Ben jij ook zo gek op lezen en dan vooral YA-boeken? Dan mag je deze middag in Helmond niet missen. De toegang is gratis, er is een Goodiebag voor alle deelnemers. De YA Lunch vooraf kost 5 euro.

Aanmelden voor het YA Book Event en/of de lunch kan via www.bibliotheekhelmondpeel.nl/ya

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bibliotheek Helmond-Peel

Bibliotheek Helmond-Peel draagt bij aan de individuele ontwikkeling van mensen en ondersteunt hun deelname aan de samenleving; zij brengt mensen, bronnen en organisaties samen en levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden als lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *