Workshop Lieve papa in Bibliotheek Helmond

Skoolzone thema: Lieve papa

Op woensdagmiddag kun je in de Bibliotheek Helmond terecht in de Skoolzone voor hulp bij je spreekbeurt, werkstuk of boekbespreking. Regelmatig is er een thema workshop waar je van alles kunt leren en uitproberen. Op woensdagmiddag 12 juni van 14.00-15.30 uur hebben we een themaworkshop voor Vaderdag. Heb jij de liefste papa van de wereld en wil je dit graag op Vaderdag aan hem laten zien? Maak in de Bibliotheek een prachtige fotocollage om hem even helemaal in het zonnetje te zetten. We maken er in de bibliotheek een mooie placemat van. Neem een usb stick mee met leuke foto’s van jou en je vader en eventueel leuke andere foto’s en plaatjes die je wilt gebruiken.

Je kunt gratis meedoen op de computers van de Bibliotheek. Het is handig als je je aanmeldt want vol=vol. Skoolzone is een gratis service van de Bibliotheek voor kinderen van 8 tot 13 jaar en wordt gehouden in de cursusruimte op de 1e verdieping van Bibliotheek Helmond.


Wanneer:                                Woensdagmiddag 12 juni, 14:00-15:30 uur
Waar:                                      Bibliotheek Helmond, Watermolenwal 11

Aanmelden:                            www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten


 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bibliotheek Helmond-Peel

Bibliotheek Helmond-Peel draagt bij aan de individuele ontwikkeling van mensen en ondersteunt hun deelname aan de samenleving; zij brengt mensen, bronnen en organisaties samen en levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden als lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *