Woonbedrijf gaat per 1 oktober over naar Wooniezie

​Vanaf 1 oktober 2020 biedt Woonbedrijf vrijgekomen sociale huurwoningen te huur aan via www.wooniezie.nl. Op deze website staan de meeste woningcorporaties in de regio met hun woningen.

Wooniezie heeft veel voordelen voor woningzoekenden. Het is als systeem veel gebruikersvriendelijker dan ons oude systeem. Daarnaast hebben woningzoekenden met één inschrijving toegang tot (sociale) huurwoningen van alle aangesloten corporaties in de regio.

Bij Woonbedrijf ingeschreven?

Mensen die ingeschreven staan als woningzoekende bij Woonbedrijf, krijgen in de week van 24 augustus een e-mail met de vraag of  de inschrijfgegevens mee mogen naar Wooniezie. In de week van 1 oktober krijgen zij een e-mail om de inschrijving in Wooniezie te activeren.

Mensen die ingeschreven zijn bij Woonbedrijf en bij Wooniezie? Dan geldt automatisch de langste inschrijftijd.

Alle woningzoekenden die al ingeschreven staan bij Wooniezie kunnen vanaf 1 oktober ook direct met hun inschrijving reageren op woningen van Woonbedrijf. Woningzoekenden van Woonbedrijf die hun inschrijving  vanaf 1 oktober activeren op Wooniezie kunnen ook reageren op alle woningen binnen Wooniezie.

Vanaf 1 oktober 2020 zijn de volgende (regionale) woningcorporaties aangesloten bij Wooniezie:

Bergopwaarts (Helmond), Compaen, Goed wonen Gemert, Helpt Elkander, `Thuis, Trudo, Volksbelang, woCom, Woonbedrijf, Wooninc en Woonpartners. Daarnaast maken ook de verhuurders Mooiland, JorisZorg, Savant, Woonzorg Nederland en Vestia Noord-Nederland gebruik van Wooniezie.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jason Gerritsen

Ditisonzewijk.nl - Helmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *