Woensdag 18 september de Bevrijdingsrevue door Stichting “De Aarlese Revue”

In 1994 bij 50 jaar bevrijding van Aarle Rixtel is de bevrijdingsrevue door de Aerlese Revue voor het eerst opgevoerd. Twee avonden met een volle bak in den Dreef in Aarle-Rixtel. In 1995 tijdens 50 jaar nationale bevrijding stonden ze met 3 voorstellingen succesvol in het Speelhuis. In 2009 tijdens 65 jaar bevrijding brachten ze de liedjes voor het eerst in de Gaviolizaal voor de veteranen van het Norfolk regiment. In september 2014 tijdens 70 jaar bevrijding waren zij de eerste activiteit van de Stichting Draaiorgels Helmond met 2 uitverkochte voorstellingen van de bevrijdingsrevue welke met de nationale bevrijding in 2015 nog een keer met 2 voorstellingen werd herhaald. Op 18 september brengt de Stichting Aarlese Revue vanaf 19.50 uur nog éénmaal een avondvullende revue met liedjes en sketches uit die tijd. “Komt dat zien, komt dat zien.” De entree is slecht € 2,50 inclusief een kopje koffie of thee.

Voor kaarten ga naar:
Primera “De Luifel” Nieuwveld 41, Helmond
Boekhandel “de Ganzenveer” Oude Aa 49, Helmond
Snoeperij Jantje Wilhelminalaan 2, Aarle-Rixtel.
Tijdens openingstijden ook in de Gaviolizaal, en ook te koop via onze webshop op https://www.draaiorgelshelmond.nl/shop/ en indien nog voorradig ook op de avond zelf aan de zaal.

De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond. Zaal open 19.15 uur.

75 jaar bevrijdingsmuziek sept 2019def zb#

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Stichting Draaiorgels Helmond

De stichting is opgericht met notariele akte BS33036STI op 1 november 2013 De primaire doelstelling is het behoud van de draaiorgels voor Helmond en haar omgeving en operationeel houden van de collectie te bevorderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *