Winterwonderavond Tuincentrum Coppelmans Helmond

Sinterklaas moet zijn intrede nog doen maar de tuincentra zijn nu al helemaal voorbereid op de komende kerstdagen. Ook bij Tuincentrum Coppelmans, waar het afgelopen week speciaal een openingsavond had: Winterwonderavond. Het team van Ditisonzewijk-Helmond bracht een bezoekje aan het tuincentrum, dat het afgelopen jaar de eerste prijs in de wacht wist te slepen voor de ‘Beste Kerstshow van Nederland.’

Karin Loch bewonderde de prachtige kerst- en sfeerartikelen en sprak met diverse aanwezigen op de show over hun zelfgemaakte creaties. Tijdens de winterwonderverwenavond brachten vele belangstellenden een bezoekje aan de sfeershow en profiteerden van 20% korting op hun aankopen.

De stichting De Toverwens was aanwezig om wensen van kinderen in vervulling te laten gaan. Er stond een kerstboom, waar alle kinderen hun (kerst)wens konden ophangen.

Kerstversiering is niet alleen decoratie en kerstballen, maar ook dat leuke kerstboompje voor de deur, de prachtige lichtversieringen en sfeerbeelden waar je zelf niet aan gedacht zou hebben. Tijdens de kerstshow kunnen bezoekers zien hoe iets er uit komt te zien als je dingen combineert. Kom ook een kijkje nemen en laat u zich net als Karin en de vele bezoekers, meevoeren in een heerlijke ambiance.

Roy Donders

Voor belangstellenden die op zondag 17 november tussen 14.00 en 15.00 uur een bezoekje brengen: dan komt de beroemde stylist Roy Donders voor ‘meet en greet’ naar Tuincentrum Coppelmans in Mierlo-Hout.


Website:    www.ditisonzewijk.nl
E.mail:      info@ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
#Agenda #Helmond, #Cultuur, #Kunst, #Calamiteiten, #Evenementen, #Zakelijk.
De meest complete uitagenda van Helmond, activiteiten en evenementen in Helmond, zoals concerten, festivals en voorstellingen.Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s en DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk? Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jason Gerritsen

Ditisonzewijk.nl - Helmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *