Blokker

Adres: Brouwhorst 31
5704 EG Helmond
Telefoon: 0492 59 22 86
Website: Blokker

Blokker

Blokker Holding

Het Nederlandse familiebedrijf Blokker Holding is een internationaal detailhandels- en groothandelsconcern actief in de sectoren Huishoud, Speelgoed en Wonen. Tot het detailhandelsconcern Blokker Holding B.V. behoren de winkelketens Blokker, Marskramer, Novy, Cook&Co, Xenos, Big Bazar en Budg€t, de speelgoedketens Bart Smit, Intertoys en Maxi Toys, Leen Bakker en de groothandels Trend Center en Elektroblok. Het concern is actief met 11 winkelformules in 8 landen met circa 2.400 vestigingen en circa 22.000 medewerkers. De belangrijkste markten zijn Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Herkenbare winkelformules: in de winkelstraat en online
Onze winkels zijn een bekend en herkenbaar beeld in vele winkelstraten. Wij werken er hard aan om voor de consument relevant te zijn en te blijven. Dit doen wij door voortdurend te innoveren en te investeren in onze fysieke winkels, webshops & mobile- en e-commerce, personeel en in nieuwe proposities. Zo hebben wij de afgelopen jaren met succes non-food discounters gelanceerd. Ook onze e-business heeft een vlucht genomen. Alleen al het afgelopen boekjaar is onze online omzet sterk gegroeid. Tegelijkertijd blijven wij onze fysieke winkels vernieuwen omdat de consument er juist behoefte aan heeft een winkel in te lopen.

Al sinds 1896
Blokker Holding is als familiebedrijf niet beursgenoteerd. Wij denken niet in kwartalen maar in een duurzame strategie en winstgevende groei. Wij weten dat onze werknemers het verschil maken. Sommigen doen dat al meer dan 30 jaar binnen ons bedrijf en nieuwere medewerkers brengen weer andere inzichten en ervaringen. Samen zorgen wij ervoor dat Blokker Holding een sterke positie behoudt in de detailhandel. Steeds meer halen wij voordelen uit de samenwerking tussen onze medewerkers en tussen onze winkelketens. Terwijl het gezicht, assortiment en de unieke formule van onze winkelketens blijft bestaan, werken we op het vlak van administratie, IT, inkoop en logistiek intensiever samen om onze kosten te verlagen en kwaliteit te verhogen. Zo kunnen we de consument en onze groothandelklanten goede producten voor een scherpe prijs blijven bieden.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok