Werkzaamheden bij Julianabrug in het weekend van week 40 en 42

Werkzaamheden bij Julianabrug in het weekend van week 40 en 42

In het weekend van week 40 (vanaf vrijdag 4 oktober 19.00 uur) start Firma Mourik Groot Ammers, in opdracht van de gemeente Helmond, met de uitvoering van wegwerkzaamheden bij de Julianabrug en de nabijgelegen kruispunten. De werkzaamheden vinden plaats in het weekend van week 40 en week 42. Het autoverkeer wordt tijdens deze weekenden ter plekke omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van de Julianabrug.

.

Wat gaat er gebeuren?

In het weekend van week 40 (vanaf vrijdag 4 oktober 19.00 uur tot en met maandag 7 oktober 5.00 uur) start men met het onder handen nemen van het kruispunt Julianalaan / Kanaaldijk N.W. In het weekend van week 42 (vanaf vrijdag 18 oktober 19.00 uur tot en met maandag 21 oktober 5.00 uur) wordt het asfalt vernieuwd bij het kruispunt Oostende / Kanaaldijk N.O. Bovendien herstelt de aannemer tijdens genoemde periode de verharding van de brugdekken op de Julianaburg. Naast de weekendwerkzaamheden vinden er nog werkzaamheden plaats tot circa 31 oktober. Deze werkzaamheden belemmeren de doorstroom van het verkeer echter niet.

Bereikbaarheid

Tijdens de weekendwerkzaamheden is het desbetreffende kruispunt afgesloten. Het autoverkeer wordt tijdens deze weekenden ter plekke omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van de Julianabrug. De buurt de Groene Loper is in het weekend van week 40 bereikbaar voor autoverkeer. In het weekend van week 42 is de Groene Loper echter alleen bereikbaar via Aarle-Rixtel. De gemeente Helmond en de aannemer stellen alles in het werk om de overlast voor bewoners en weggebruikers zoveel mogelijk te beperken. Tijdens deze weekenden worden er in de nachtelijke uren tussen 24.00 uur en 07.00 uur dan ook geen werkzaamheden uitgevoerd die extreem geluid veroorzaken.

Gemeente Helmond:  www.helmond.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *