Wena BV: gratis cv service

Help! Hoe schrijf ik een aantrekkelijk cv?

Bij ons komt het regelmatig voor; wij ontvangen als reactie op een vacature een cv die niet volledig, niet professioneel en/of niet representatief is. Gelukkig kijken wíj daar snel doorheen, maar veel werkgevers hebben daar geen tijd voor. Daar kunnen wij bij helpen! Na een telefoongesprek en een aansluitend persoonlijk kennismakingsgesprek met jou, kunnen wij samen een mooi cv maken, waardoor de kansen op een passende functie vele malen groter worden.

Heb jij moeite met het maken van een cv? Of ben jij een starter en weet jij niet wat je op je cv moet zetten, omdat je simpelweg nog geen ervaring hebt (of denkt te hebben)?

Het kan ook zo zijn dat je twijfelt of je cv goed in elkaar zit.

Wij kunnen jou vrijblijvend (én gratis) helpen. Wie weet hebben wij zelfs nog een leuke vacature voor je!

Samen met jou gaan we kijken naar jouw cv en je werkervaring. Misschien heb jij nog wel interessante dingen gedaan in het verleden die jij vergeten bent er op te zetten!

Het kan ook zijn dat jij veel werkervaring hebt, maar niet de juiste woorden kunt vinden om je werkzaamheden te omschrijven. Met ons professioneel advies kunnen we jouw cv vormgeven.

Daarnaast hebben wij veel ervaring met het ontvangen van motivatiebrieven en zodoende kunnen we jou de nodige tips geven om een pakkende brief te schrijven, zodat jouw toekomstige werkgever enthousiast wordt van jou!

Ben of ken jij iemand die de nodige hulp kan gebruiken bij het sollicitatieproces? Aarzel dan niet! Neem zo snel mogelijk contact met ons op om een afspraak te maken.

wenabv.com

mail@wenabv.com 

Bel naar 0492-507979

App naar 06-46123820

 

cv service wena

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wena Uitzendburo B.V.

Technisch personeel met karakter Technisch vakmanschap is een groot goed. Net zoals betrokkenheid en motivatie. Wena is een uitzendbureau met oog voor de mens achter de medewerker. Dat betekent dat we meer leveren dan handen alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *