Wena bv bestaat 15 jaar!

Twee jaar geleden werd ik onderdeel van Team Wena en dit jaar vier ik met trots het 15 jarig bestaan van deze geweldige organisatie. In het najaar van 2017 had ik niet verwacht met zoveel overgave nu hier te zitten, maar dat is wat Ewa met haar team doet: kijken naar jouw kwaliteiten en die inzetten om het team optimaal te laten draaien voor het werkgeluk van ons, maar nog belangrijker; onze klanten.

Het is feest aan de Schootense Dreef 25 in Helmond! Wena is 15 jaar Werelds met Mensen, dé partner in arbeidsbemiddeling. In 2004 is eigenaresse Ewa Jedrzejczak begonnen met een  duidelijke missie: het vinden van de perfecte match tussen werkgever en technische (vak)mensen. Samen met haar gedreven team maakt Ewa dit al 15 jaar waar. Klanten en medewerkers prijzen de mateloze inzet van team Wena en zelf zijn ze trots op wat ze hebben bereikt. Werkgeluk, daar draait het uiteindelijk om.

Of het nu gaat om detacheren, uitzenden, werving & selectie of payrolling: de mensen van Wena slaan de brug tussen medewerkers en bedrijven.

In de lente van 2004 is Ewa begonnen aan de Kanaaldijk Zuid-Oost en vorig jaar verhuisd naar een geweldig pand aan de Schootense Dreef; het technisch hart van Helmond nabij de Automotive Campus, onderdeel van de Brainport regio. Elke dag weer, krijgt het team ‘wena’; inspiratie en  geluk  om met bezieling en betrokkenheid mensen op de juiste plek te plaatsen. Monteurs, lassers, operators, logistiek medewerkers of  krachten die nog maar net beginnen vinden bij Wena hun ideale baan. In de omgeving is Wena een begrip en klanten en medewerkers voelen zich gehoord en ondersteund door dit team.

Professionals die snel schakelen.

Wat Wena onderscheidend maakt? De persoonlijke en professionele benadering die de medewerkers tonen naar hun klanten en kandidaten, maakt het dat Wena een betrouwbare speler is op de arbeidsmarkt. Een passend advies, cv tips en sollicitatietraining; Wena stuurt je vol vertrouwen op pad. Naast het invullen van vacatures is het juiste advies op je carrière pad net zo belangrijk.

Klanten waarderen de expertise van de arbeidsmarkt en zien Wena als dé specialist op het gebied van technische vakmensen. Ook zonder concrete opdracht zijn Ewa en haar collega’s alert; door de korte lijntjes kan een geschikte kandidaat op de juiste plek terecht komen. Juist die assertiviteit maakt het dat Wena het vertrouwen van haar klanten heeft verdiend.

Oprechte persoonlijke interesse

Met tijd, aandacht, grenzeloze energie én dat lekkere kopje koffie zet Wena de juiste persoon op de juiste plek. Ewa kwam jaren geleden met de slogan Werelds met Mensen, want dat is wat Wena sterk maakt. Mensen is haar kapitaal. Elke dag is het die inspiratie dat het team van Wena sterker maakt. Een cv zegt niet alles, het verhaal van een persoon wel. Wat wil hij leren, hoe ziet hij zijn toekomst? Welke kwaliteiten heeft hij nog meer? Het draait bij Wena om motivatie en potentie, maar nog belangrijker; de juiste attitude. Met de juiste instelling is er meer mogelijk dan je denkt.

Betrokken team

Er is niets mooiers dan een perfecte match maken tussen klant en medewerker, maar daar houdt het niet op. Na de plaatsing blijft Wena betrokken. Door goede begeleiding en oprechte interesse in de omgang op de werkvloer, bouw je hechte relaties op voor de lange termijn. En dat is wat Wena de perfecte partner in arbeidsbemiddeling maakt.

Ingang1

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wena Uitzendburo B.V.

Technisch personeel met karakter Technisch vakmanschap is een groot goed. Net zoals betrokkenheid en motivatie. Wena is een uitzendbureau met oog voor de mens achter de medewerker. Dat betekent dat we meer leveren dan handen alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *