Wegafsluitingen in Mierlo-Hout

Maandag 11 maart start de gemeente Helmond met de reconstructie van de Mierloseweg. Dit betekent dat de Mierloseweg en de aangelegen bedrijven minder goed bereikbaar zijn. De werkzaamheden vinden plaats vanaf de Troelstrastraat tot aan de Houtse Parallelweg. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind oktober gereed.

Maandag 11 maart starten de werkzaamheden ter hoogte van de Troelstrastraat tot het kruispunt met de hoek Mierloseweg/burgemeester Krollaan.

afsluiting driehoek Krollaan Medevoort

 

Werkzaamheden Burgemeester Krollaan/Medevoort

Tevens starten er werkzaamheden op de driehoek Burgemeester Krollaan/Medevoort. Hierdoor kunnen de inwoners van de wijk Kroon-Krollaan die richting Eindhoven willen, de wijk alleen verlaten richting de Mierloseweg via Hoefkens en burgemeester Krollaan.

Wanneer het kruispunt Mierloseweg/Krollaan/Hortsedijk wordt opengebroken, zullen de wijkbewoners de wijk alleen nog kunnen verlaten via de Krollaan/Medevoort en Hoefkens. De gemeente heeft toegezegd dat de wijk altijd vanuit een richting bereikbaar blijft.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *