i2i ’s MishMash

Adres: Neerwal 118
5708 ZA Helmond
Telefoon: 06 48 18 82 47
E-mail:
Website: i2i ’s MishMash

i2i 's MishMash

De naam i2i’s MishMash komt voort uit mijn schoonheids- massagesalon I2I-BEAUTY WITH CARE. In mijn salon verkoop ik artikelen waar liefdevolle gedachtes achter zit. Dit in de vorm van geluksbuideltjes, maria armbandjes, noveenkaarsen, maar ook wierook, etherische olieen, heerlijke zeep, en natuurlijk ook de Japanse groene thee cremes, welke ik in mijn salon gebruik.
Daar ik ook sieraden verkoop in de vorm van oorbellen en armbanden, heb ik nu de mogelijkheid om deze lijn uit te breiden. Ik kan U mededelen dat ik de sieraden van ENERGY JEWELS by Red2Voilet ga verkopen.
Deze sieraden zijn gekenmerkt door een stukje energie van de aarde en het universum subtiel verwerkt in elk sierraad, in de vorm van half edelstenen, natuurprodukten, afbeeldingen/bedels van meesters, heiligen, godinnen,elfjes, engeltjes, geluksymbolen en alles wat een positieve invloed op onze energie heeft. De sieraden worden met de hand gemaakt, en zijn daardoor uniek.
Draag je een sieraad van ENERGY JEWELS, dan omring jezelf met positieve energie,liefde, gezondheid, geluk en overvloed op alle gebieden in je leven!

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok