We are in charge I – Inzetten op duurzaamheid

We are in Charge is een project vanuit LEVgroep, Roc ter Aa en Summa College waarbij jongeren hun maatschappelijke diensttijd kunnen inzetten onder begeleiding van coaches. Zo organiseren jongeren festivals, verzinnen ze duurzame oplossingen, helpen ouderen etc. De komende tijd laten we je zien wat deze studenten op dit moment ondernemen.

Inzetten op duurzaamheid!

Dat deed een groep van vier studenten Mike de Vogel, Nina Netten, Willem de Jong en Lou van der Heijden van Summa College Eindhoven. Samen met impact coach Kim Haagen gaan ze een eigen kledinglijn opzetten genaamd  Going Forward.

Ze vernieuwen tweedehandskleding door hier het logo van hun merk Going Forward op te drukken. Zo wordt tweedehandskleding, merkkleding!

Going Forward, duurzame kleding door studenten Summa College

De studenten hebben de taken zo verdeeld dat iedereen zijn/haar kwaliteiten kan inzetten en nieuwe dingen kan leren. Mike  is hard aan de slag voor de look en tekst van de website bij hun brand met ondersteuning van Lou, Nina het logo en de beprinting van de kleding ontwerpt, Willem de contacten legt die er nodig zijn om alles te realiseren.

Echte talentontwikkeling dus!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Maartje Vos - Swinkels

Redactie vrijwilliger team DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *