Waarderingsactie vrijwilligers: vraag nu attenties aan

Zoals elk jaar (inmiddels voor de 10e keer!) organiseert Vrijwilligerswerk Helmond i.s.m. Gemeente Helmond een actie om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Dit doen wij op en rond de nationale dag van de vrijwilliger op 7 december. We organiseren een actie in de openbare ruimte om vrijwilligers(werk) zichtbaar te maken en geven organisaties de mogelijkheid een kleine attentie aan te vragen voor de eigen vrijwilligers.

 Weet je de ‘vrijwilligers bedankt’ sterren nog van vorig jaar? Op zo’n 220 locaties in Helmond waar vrijwilligerswerk wordt gedaan, verscheen een gele ster op de stoep. Dit jaar toveren we de Kiosk op de markt om tot een ‘Ster-locatie’ met een Sterrenregen van vrijwilligers. Iedereen ziet zo dat vrijwilligerswerk wordt gewaardeerd én hoeveel plezier het de mensen brengt. Neem vanaf 6 december even een kijkje bij de Kiosk!

Attenties aanvragen voor vrijwilligers

Om de vrijwilligers te bedanken is er voor vrijwilligersorganisaties en bewonersinitiatieven weer de mogelijkheid een attentie aan te vragen. Dit kan via onze vernieuwde website: bit.ly/lev-waarderingsactie. We schatten elk jaar in hoeveel attenties er aangevraagd zullen worden. We hebben dus een maximaal aantal attenties beschikbaar. Wil je er zeker van zijn dat er genoeg attenties zijn voor jouw vrijwilligers, meld je dan snel aan. Helaas geldt: op=op.

Ophalen van de attenties is op vrijdag 6 december tussen 16.30 uur en 18.30 uur op drie verschillende locaties in Helmond. Op het aanvraagformulier geef je aan op welke locatie jij langs komt. Voor vragen kun je contact opnemen met vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl of bel: 0492 59 89 89.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *