Waarderingsactie vrijwilligers 2020:  Week van de Vrijwillige Inzet

Zoals elk jaar organiseert Vrijwilligerswerk LEV Helmond i.s.m. Gemeente Helmond een waarderingsactie om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Dit gebeurt altijd op en rond de Nationale Dag van de Vrijwilliger op 7 december. Dit jaar is gekozen voor een andere aanpak: de Week van de Vrijwillige Inzet (7-12 december). In deze week kunnen vrijwilligers gratis leuke workshops (coronaproof) volgen. Onderdeel van de waarderingsactie zijn kleine attenties voor vrijwilligers. Organisaties kunnen deze attenties tot 1 oktober aanvragen.

Vrijwilligerswerk LEV Helmond is op dit moment druk doende met het regelen van diverse workshops. Muziek, kunst, fotografie, ontspanning, mode, eten; het aanbod is gevarieerd. Zodra het programma gereed is, komt het op de website www.levhelmond.nl/vrijwilligerswerk te staan.

Attenties aanvragen voor 1 oktober
Om vrijwilligers te bedanken, kunnen organisaties een kleine attentie aanvragen. Dit jaar is dit vanwege de workshops al in september! Aanvragen kan uitsluitend via de website www.levhelmond.nl/vrijwilligerswerk (waarderingsactie2020).

Er is een maximaal aantal attenties. Wil je er zeker van zijn dat er attenties zijn voor jouw vrijwilligers, meld je dan snel aan. Helaas geldt: op = op. Bij de attenties zit een flyer met informatie over de workshops en hoe je je hiervoor kunt aanmelden. Ook voor de workshops geldt vol = vol. De inschrijving voor de workshops start overigens pas op 7 november zodat je als organisatie voldoende tijd hebt om de attenties voor deze datum aan je vrijwilligers uit te delen.

Ophalen attenties
Organisaties die attenties aanvragen, kunnen deze op donderdag 8 oktober ophalen bij LEVgroep. Op het aanvraagformulier kun je de exacte tijd aangeven wanneer je ze komt ophalen. Dit komt vanwege corona heel nauw. Houd ook rekening met de maatregelen zoals 1,5 meter afstand en handen desinfecteren bij binnenkomst.

Met vragen kun je contact opnemen met vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl of bel 0492 598989.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *