Speciale kortingsactie voor lezers van Ditisonzewijk.nl

El Blanco vuurwerkverkoop is weer gestart vanuit het bekende pand op de hoek van de Churchilllaan en de Rietbeemdweg in Helmond. Jan de Wit vertelt over de speciale aanbieding die hij heeft voor de lezers van Ditisonzewijk.nl

Natuurlijk weten de vuurwerkliefhebbers El Blanco al jaren te vinden. Dit jaar heeft eigenaar Jan de Wit een speciale kortingsactie voor de lezers van Ditisonzewijk.nl: download de speciale actiebon en krijg korting tussen de 5 en 15 euro bij uw bestelling.

Jan nodigt iedereen uit om vuurwerktraditie hoog te houden en het vuurwerk met speciale kortingsacties bij hem te bestellen:

Op 28 en 29 december is hij open voor bestellingen van 9.00-21.00 uur en zondag 30 december van 11.00-18.00 uur. Op maandag 31 december kan het vuurwerk worden afgehaald tussen 8.00 en 17.00 uur en Jan belooft: ‘het worden geen lange wachttijden, we hebben zelfs een snelbalie!’

Natuurlijk kan het vuurwerk ook via de website www.elblanco.nl worden besteld.

Speciale kortingsactie voor zondag: bij bestellingen die worden geplaatst tussen 12.00 en 16.00 uur krijgt de klant één artikel gratis. Voor alle andere aanbiedingen: kijk het filmpje dat Ditisonzewijk maakte en profiteer van de kortingsacties.


El blanco portemonnee flyer druk

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Anja Donkers

Anja Donkers Team Ditisonzewijk.nl Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *