Vuurwerkshow en Helmondse Lichtjes Parade aanstaande zaterdag

Mierlo-Hout verandert aanstaande zaterdag weer in een prachtig sprookjesachtig dorp. Tienduizenden lampjes kleuren de tientallen creaties tijdens de Helmondse Lichtjes Parade. Dit jaar belooft de jubileumeditie een ware knaller te worden. Het startschot voor de verlichte optocht wordt namelijk gegeven met een spectaculaire vuurwerkshow.

 Niet de kwantiteit maar de kwaliteit staat ook voor deze tiende editie weer hoog in het vaandel. De route begint, net als bij de vorige edities, op industrieterrein Houtsdonk. Vanaf daar trekken de deelnemers vanaf 20.30 uur over de Houtse Parallelweg richting de Hoofdstraat. Ter hoogte van de Windmolenstraat eindigt de optocht.

Voorafgaand aan de prachtige verlichte stoet wordt tegenover de Houtse Bazar een grote vuurwerkshow gegeven, mede mogelijk gemaakt door de vuurwerk- en carnavalskledingwinkel. In de grote verwarmde tent op het Kerkplein gaan we er van 20.30 uur tot 01.00 uur een fantastisch feest van maken met de band Just Fun uit Venray. Na afloop van de Helmondse Lichtjes Parade worden daar de prijswinnaars bekendgemaakt.

Op deze avond zijn de Hoofdstraat en de Houtse Parallelweg van 18:00 tot 23:30 uur afgesloten voor al het verkeer. Toegang tot de parade is € 2,50 per persoon, kinderen tot 4 jaar gratis.

 

Helmondse Lichtjes Parade 2019

Datum:      zaterdag 6 april

Tijd:           20.30 uur

Waar:         Centrum Mierlo-Hout (Helmond)

Prijs:          € 2,50 euro per persoon (kinderen tot 4 jaar gratis)

Meer info: www.helmondselichtjesparade.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door De Houtse Kluppels

Carnaval organiseren voor iedereen in Mierlo-Hout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *