Vriendschappelijke oefenwedstrijd turnsters HT’35 in Best

Al enkele jaren op rij wordt er een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen Variant uit Lage Mierde georganiseerd voor de D2 turnsters van HT’35. Afgelopen weekend kwamen alleen de instappers, pupillen-1 en 2 in actie als voorbereiding op de individuele regionale wedstrijden in maart.  Een hele mooie progressie was zichtbaar ten opzichte van de clubkampioenschappen in november.

Foto boven: Karlijn, Sasja, Pippe, Nina, Isa, Fenne, Yara Silke, Florie, Hannah, Emma, Isabel, Lynn en Fenne (Bron HT’35).

Hier de uitslagen:
Instap: Lynn Sonneveld 1e, Emma van Schaijk 2e, Silke van den Berg 3e, Hannah Appelhof 4e, Florie McCormack 5e
Pupil-1: Sasja van Delft 1e, Karlijn Ruijs 2e, Fenne Snoeks 3e, Isa Maas 4e, Isabel van Hoof 5e
Pupil-2: Yara van Os 1e, Fenne Bakels 5e

Komend weekend op 9 en 10 februari,  komen de divisie 4 bovenbouw en D1 onderbouwturnsters voor het eerst in actie tijdens hun regionale voorwedstrijden in Valkenswaard. De beste plaatsen zich voor de regiofinale en ook kunnen toestelfinales behaald worden. Namens HT’35 komen ruim 30 turnsters in actie.

In Reuver staat de eerste landelijke kwalificatie voor de hoogste eerste divisie op het programma.
Doorstroming naar de halve finale vindt plaats op basis van de hoogste ranking tijdens een van de twee kwalificatiemomenten. Het tweede kwalificatiemoment vindt op 23-24 maart in Sporthal Suytkade Helmond plaats, georganiseerd door HT’35 i.s.m. de KNGU.

Tenslotte wordt er ook nog geturnd in Weert door onze jongens onderbouw vierde divisie. Ook voor hen is dit een kwalificatiemoment.
Al met al weer een druk wedstrijdweekend.

Meer informatie over de landelijke kwalificatiewedstrijd in Helmond, zie www.ht35.nl of onze Facebook pagina.


 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Turnvereniging HT'35

De van oorsprong Houtse Turnvereniging werd in 1935 opgericht voor jongens en heren. Vanaf 1946 werd hieraan een damesafdeling toegevoegd. Tot de jaren '60 werden er op turngebied vele goede resultaten behaald bij zowel de dames als de heren.Tegenwoordig geven de vele trainers en trainsters les in verschillende gymzalen in Helmond: in de wijken Mierlo-Hout, (2 plaatsen) Stiphout, Brandevoort en Rijpelberg en draait HT'35 mee aan de wedstrijd top van de regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *