Voorzitter en secretaris Helmond Sport per direct gestopt

Aangezien er binnen het bestuur van Helmond Sport geen unanieme overeenstemming is over het voorlopig ontwerp van het nieuwe multifunctionele stadion, hebben voorzitter Frans Stienen en waarnemend secretaris Renee Hoekman besloten hun bestuurslidmaatschap per direct te beëindigen. Dat laten het bestuur en de directie van Helmond Sport weten. 

“Door een zorgvuldig proces om Helmond Sport gezond te maken, te laten groeien en weer sportief te kunnen presteren zijn er nieuwe inzichten en vragen ontstaan over de destijds gestelde voorwaarden van het nieuwe multifunctionele stadion. Voorwaarden die ervoor moeten zorgen dat Helmond Sport een sterke partner kan blijven voor het gezamenlijk project Campus de Braak.

Het is onze verantwoordelijkheid om zowel voor Helmond Sport, als de samenwerking met de partners van Campus de Braak en de Helmondse samenleving om daarover in gesprek te gaan met het gemeentebestuur, voordat we een akkoord kunnen geven op een voorlopig ontwerp”, aldus het bestuur en de directie.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *