Voorstelling Arjan Kleton verplaatst naar 26 september

Arjan Kleton staat zaterdag 26 september met zijn cabaretprogramma ‘Met de fles grootgebracht’ in het Annatheater, in plaats van zaterdag 19 september. De show is verplaatst, vanwege ziekte van de artiest. 

Tijdens de voorstelling vertelt Kleton verhalen over zijn ervaring als barman. Wat hij allemaal achter de toog meemaakt, deelt hij op een grappige manier met het publiek. Na het spelen van zijn voorstelling maakt Arjan zelf cocktails in de foyer.

Arjan Kleton won de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam en vervolgens haalde hij de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018).

Arjan Kleton was te zien en horen bij SBS6, BNNVARA, Omroep Gelderland, Radio Veronica en NPO Radio2. Verder is Arjan regelmatig te horen op AllsportsRadio met zijn radiocolumn en hij treedt veel op in Comedy Café Amsterdam. Daar heeft hij ook zijn eigen show, “Cocktails & Comedy”.

Meer informatie over het programma is te vinden op: www.grappigezaken.nl

De voorstelling is dus zaterdag 26 september. De bezoekers zijn welkom vanaf 20:30 uur. Entree bedraagt 15 euro. Kaarten zijn te krijgen via www.annatheater.nl , informatie over kaartverkoop: 06-28104333

Foto: Joyce Djo

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jurre Sampers

Stagiaire Ditisonzewijk.nl - Omroep Helmond Mijn grootste droom is schrijver worden. Mijn grootste doel is een boek te kunnen uitgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *