Voetbalclub HVV dreigt uit Helmond te verdwijnen. Per 1 juli loopt het huurcontract van de velden af bij de gemeente en dat wordt niet meer verlengd. De club wil graag blijven bestaan en ook een aantal oud-leden schaart zich achter de vereniging.

Oud-leden Berry van Aerle, Hans Meeuwsen en Joey Sleegers hebben via een videobericht een oproep gedaan waarin ze proberen de gemeente over te halen de club te behouden. Drie velden op het terrein worden gehuurd van de gemeente. Twee daarvan kan HVV van de hand doen, waardoor de gemeente minder onderhoudskosten heeft. De club wil graag nog een veld behouden en heeft aan de gemeente aangegeven de kosten voor de huur en het onderhoud voor eigen rekening te nemen, zodat de gemeente geen kosten aan dat terrein heeft.

Club voert actie richting de politiek

HVV zet nu alles op alles om de politiek te overtuigen de beslissing De Houtsdonk te sluiten, te herzien, zodat HVV kan blijven bestaan. Deze videoberichten zijn daar een onderdeel van.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Liam Toll

Liam Toll volgt namens Ditisonzewijk - Helmond de Helmondse politiek en heeft tevens een wekelijkse column op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *