Voorlichtingsbijeenkomst Vrouwenzaken

Voorlichtingsbijeenkomst Vrouwenzaken

Op woensdag 11 december vindt van 19.30 tot 21.00 uur een gratis voorlichtingsbijeenkomst plaats voor vrouwen over bekkenbodemklachten als incontinentie en verzakking. Gynaecoloog Josien Penninx van het Elkerliek, huisarts Marieke Huibers en bekkenfysiotherapeut Debbie Gielen geven voorlichting. Ook kunt u al uw vragen stellen. U bent van harte welkom in speeltuin Leonardus. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel graag aanmelden via www.elkerliek.nl/vrouwenzaken.

vrouwenzakenBekkenbodemklachten komen veel voor. Toch vinden veel vrouwen het lastig om klachten te bespreken die te maken hebben met incontinentie, verzakking of pijn. Heel jammer, want vaak kunnen de klachten met de juiste behandeling worden verholpen.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Elkerliek Ziekenhuis

Het Elkerliek ziekenhuis is een modern, algemeen ziekenhuis. Wij zorgen voor je, op drie locaties in de regio. In Helmond staat de hoofdvestiging: het centrum voor langdurige en intensieve zorg, complexe operaties en poliklinische hulp. Ook vind je hier de Spoedeisende Hulp en Eerste Hart Hulp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *