Voorinschrijvingen Kennedymars, Rondje Someren en Mini Kennedymars

Zaterdag 22 en 29 juni zijn de voorschrijvingen van de Kennedymars op het Wilhelminaplein in Someren. Tussen 10.00 en 15.00 uur kan iedereen zich bij de JOEK infostand inschrijven voor de Kennedymars, het Rondje Someren en de Mini Kennedymars.

Natuurlijk kun je je ook nog steeds inschrijven via www.kennedymars.nl. Tot en met 29 juni betaal je € 15,- voor het Rondje Someren en € 22,50 voor de Kennedymars. Vanaf 30 juni bedraagt het inschrijfgeld € 20,- voor het Rondje Someren en € 27,50 voor de Kennedymars.

Al bijna 1.300 inschrijvingen
De teller van het aantal inschrijvingen voor de Kennedymars staat op 1.278. Dit waren er vorig jaar op hetzelfde moment 1.105. Voor het Rondje Someren zijn er al 601 inschrijvingen. Dit is bijna 15% meer dan een jaar geleden.

Speciale kortingsactie 25e Rondje Someren
Het Rondje Someren viert dit jaar het zilveren jubileum. Daarom is er een speciale kortingsactie: elke 25e inschrijver voor het Rondje Someren ontvangt 25% korting. De korting wordt na de inschrijving teruggestort.

Startbewijs ophalen
Op 22 en 29 juni kunnen wandelaars die zich al ingeschreven hebben hun startbewijs ophalen bij de infostand op het Wilhelminaplein. Neem je inschrijfbevestiging (bevestigingsmail) mee. Het is ook mogelijk om het startbewijs op te laten halen door iemand anders met jouw inschrijfbevestiging. Wandelaars kunnen hun startbewijs ook ophalen vlak voor de start tijdens het Kennedymars-weekend.

Startkaarten Mini Kennedymars
Tijdens de voorinschrijvingen op 22 en 29 juni zijn ook de startkaarten voor de Mini Kennedymars te koop voor € 3,00. Voor € 5,00 koop je een leuk en handig startpakket inclusief startkaart. In het Kennedymars-weekend zelf betaal je € 5,00 voor een startkaart voor de Mini Kennedymars.

Bandje voor ouders/begeleiders
Voor ouders of begeleiders die meelopen met de Mini Kennedymars is er een speciaal bandje. Dit bandje kost € 3,00 en is verplicht voor elke ouder of begeleider die meeloopt. Met een bandje kunnen zij tijdens de wandeling ook gebruik maken van alle faciliteiten. De bandjes zijn ook verkrijgbaar voorafgaand aan de start van de Mini Kennedymars. Dan kost een bandje € 3,50.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *