Vierde editie Zondagse Soep in het Speelhuis

Het Speelhuis stelt op zondag 13 september de grote zaal beschikbaar voor de vierde editie van de Helmondse talkshow Zondagse Soep. Deze show begint om 11.00 uur en wordt vanwege het coronavirus deze keer niet gehouden in de Cacaofabriek. Arnold Otten is de presentator van de talkshow met Marjan van Loon, Lonne Gosling en Martijn Castelijns te gast. De entree is gratis.

Marjan van Loon komt terug in haar geboortestad Helmond. Zij is sinds 2016 president-directeur van Shell Nederland. Van Loon werd in 2017 door het vrouwenblad Opzij gekozen tot meest invloedrijke vrouw in het bedrijfsleven.

Lonne Gosling is al vaker in het Speelhuis geweest. In januari heeft zij daar haar eerste soloprogramma uitgevoerd. De in Stiphout opgegroeide cabaretière speelt haar voorstelling ‘Misschien moet ik zelf huilen’ vanwege het coronavirus op dit moment op verzoek in je eigen achtertuin.

De laatste gast is chirurg-intensivist Martijn Castelijns van het Elkerliek Ziekenhuis. Hij praat over de Helmondse ic’s tijdens de coronacrisis, de geleerde lessen van de crisis en de toekomstige ontwikkelingen rondom de bestrijding van het virus.

De gesproken column van Wouter de Vree en de muziek van huisband Le Jazz zijn eveneens onderdeel van het programma.

In verband met de coronaregels is er slechts een beperkt aantal plaatsen in Het Speelhuis beschikbaar. Alleen de eerste honderd bezoekers kunnen naar binnen door middel van een reserveringssysteem voor gratis kaarten. Mensen kunnen een gratis toegangsbewijs bestellen via theaterspeelhuis.nl of via 0492-587000 (doorkiesnummer 1). Met een reservering kunnen gasten sowieso naar binnen. Wie geen reservering heeft kan gewoon naar Het Speelhuis komen, maar loopt wel het risico dat de zaal vol is. Na afloop van de talkshow is er de mogelijkheid om Zondagse Soep te eten.

 President-directeur Marjan van Loon van Shell Nederland (foto: via Zondagse Soep)

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *