Verrassingsactie voor leerkrachten

Helmondvoorelkaar en het Stadsleerbedrijf zijn een verrassingsactie gestart voor leerkrachten in Helmond.

Versier een bloempot voor een leerkracht

Door de coronacrisis hebben veel leerkrachten het zwaar gehad. Ze moesten omschakelen op online onderwijs en vervolgens op een combinatie van online en fysiek onderwijs in kleinere groepen. Op dit moment staan ze weer voor de hele groep, die veel drukker is dan normaal en waarin bovendien leerachterstanden zijn ontstaan.

Om de leerkrachten een hart onder de riem te steken, willen we een cadeautje voor ze maken. Help je ons mee zo veel mogelijk leerkrachten te verrassen?

Wat kun je doen?

Bloempotten versieren

Zoek een (bloem)pot die je kunt versieren. Kan een bloempot zijn die je hebt staan, maar je kunt ook een gebruikte glazen pot of een blik omspoelen. Versier de pot met stickers, verf, mozaïek, kurk, stof of wat je maar kunt verzinnen. Inspiratie nodig? Kijk op de website

Breng de bloempot(ten) naar het kantoor van LEVgroep, Penningstraat 55 in Helmond. Dit kan op dinsdag 23 juni en woensdag 24 juni van 11.00 tot 15.00 uur. Wil je mee doen? Stuur me een berichtje. In overleg kun je de pot eventueel ook op een ander moment afgeven.

Potten vullen en rondbrengen

Ben je niet zo creatief maar wil je wel graag helpen?
Je kunt ook helpen met het vullen van de potten met potgrond en zaadjes of het rondbrengen van de potten naar de scholen in Helmond.

  • Vullen van potten: maandag 29 juni van 10.00 – 12.00 uur
  • Rondbrengen van de potten: maandag 6 juli van 13.00 – 15.00 uur.

Vragen?

Stuur een mail naar info@helmondvoorelkaar.nl of bel met Renske en Willeke van Helmondvoorelkaar of Fleur en Kelly van het Stadsleerbedrijf: 049259 89 89.

Hoe meer mensen ons willen helpen, hoe meer leerkrachten we kunnen verrassen!

Stadsleerbedrijf Helmond

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Stadsleerbedrijf Helmond

Het Stadsleerbedrijf biedt leerplekken aan inwoners die niet zelfstandig betaald werk of vrijwilligerswerk kunnen doen. Dit doen we samen met inwoners en partners in Helmond. De deelnemers ondersteunen maatschappelijke organisaties en verenigingen in hun wijk of stad. Zo helpen ze bijvoorbeeld ouderen met boodschappen doen of helpen ze mee in de keuken van een wijkhuis. Het Stadsleerbedrijf Helmond is onderdeel van het speerpunt Sociale Stad van gemeente Helmond met als ambitie: alle inwoners kunnen meedoen, rondkomen en vooruitkomen.

Dit artikel heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *