Verkoopactie KWF in de Bibliotheek

Op zaterdag 13 april wordt in de Bibliotheek in Helmond een speciale verkoopactie gehouden in het kader van de SamenLoop voor Hoop, KWF Kankerbestrijding. Een team van bibliotheekmedewerkers gaat in juni meedoen aan het wandelevenement op het HAC terrein in Stiphout en zorgt in de voorbereiding nu al voor de nodige actie om geld in te zamelen.

Op 13 april wordt van 11.00 – 15.00 uur in een stand in de hal van de Bibliotheek een keur aan (door bibliotheekmedewerkers) zelfgemaakte materialen verkocht waarbij de opbrengst volledig naar de SamenLoop voor Hoop in Helmond zal gaan.

Gehaakte vingerpoppetjes van kinderboekfiguren zoals Kikker, gehaakte boekenleggers, vilten dierenboekenleggers, boekenleggers met hartjes, met bloemetjes. Prijzen variëren van € 2,50 tot       € 8.- per stuk. Zolang de voorraad strekt. Ook zijn er kaarsenzakken te koop (€ 5.-) waarop een versiering of boodschap kan worden geschreven. Deze kaarsenzakken worden door het team van Bibliotheek Helmond – Peel op 29 juni ’s avonds op het parcours neergezet bij de indrukwekkende ‘kaarsenceremonie’. Ook mensen die niets kopen, mogen vanzelfsprekend een contante bijdrage in de collectebus in de kraam van de bibliotheek deponeren ten bate van KWF kankerbestrijding.

Met de actie in de Bibliotheek, hoopt het team van bibliotheekmedewerkers dat veel bezoekers hen zullen steunen. Want met de ziekte kanker hebben we allemaal te maken.                                          De bibliotheekmedewerkers van het team Helmond-Peel hebben als motto: ‘Alles voor het goede doel’ en werken hieraan dan ook volledig in hun vrije tijd mee.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bibliotheek Helmond-Peel

Bibliotheek Helmond-Peel draagt bij aan de individuele ontwikkeling van mensen en ondersteunt hun deelname aan de samenleving; zij brengt mensen, bronnen en organisaties samen en levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden als lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *