Verkiezing sportfoto van het jaar 2019

Verkiezing sportfoto van het jaar 2019

Tribune Sport Awards Helmond

Heb jij dit jaar in de gemeente Helmond een mooie sportfoto gemaakt? Of sta jij dit jaar met je camera nog langs de lijn of op het veld van je favoriete Helmondse team of sporter? Doe dan mee aan de verkiezing van de Tribune sportfoto van 2019. Voor de beste sportfoto wordt een Foto Sport Award Helmond 2019 uitgereikt aan de winnaar.

Stichting Tribune organiseert dit jaar voor de eerste keer een fotowedstrijd met sport in beeld. Met een zoektocht naar de mooiste Helmondse sportfoto van het jaar, laten we de mooiste Helmondse sportmomenten van 2019 nog eens terugkomen. Uit alle inzendingen kiest een vakjury (bestaande uit drie topfotografen uit Helmond) de beste foto’s. De jury bestaat uit Ad Vereijken (eigenaar FotoID, www.fotoid.nl), Johan Bakels (eigenaar BC Fotografie, www.bc-fotografie.nl) en Dave van Hout (eigenaar Dave van Hout Fotografie, www.davevanhout.nl).

De mooiste Helmondse sportfoto is voor het eerst een heuse categorie tijdens de Sport Awards Helmond 2019 waar op 1 februari 2020 ook de beste Helmondse sporters, teams, talenten en de meest sportieve basisschool van het jaar worden gekozen.

De beste en mooiste sportfoto’s worden ook aan het publiek tentoongesteld. Het publiek krijgt hierdoor ook de mogelijkheid om een stem uit te brengen op hun favoriete sportfoto en mede de winnaar te bepalen.
Voor meer informatie kijk op de webpagina van Tribune (www.tribunemagazine.nl).
Foto’s kunnen t/m 31 december 2019 worden gemaild naar fotowedstrijd@tribunemagazine.nl

Reglement verkiezing sportfoto Helmond van het jaar 2019 zie https://tribunemagazine.nl/reglement

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *