C.V. Olum

Adres: Azalealaan 40
5700 AD Helmond
E-mail:
Website: C.V. Olum
Twitter:
Facebook:

C.V. Olum

Carnavalsvereniging Olum is opgericht in 1948 en is ontstaan vanuit voetbalvereniging MULO. Met carnaval zet je alles op z’n kop, zo is de naam Olum bedacht. Inmiddels bestaat de carnavalsvereniging al meer dan 66 jaar en is het een begrip geworden in het Hellemondse carnaval.

Het is een gezellige vereniging waar plezier voorop staat. Carnaval vier je met iedereen! Dat kan bijvoorbeeld als lid van de raad van elf maar ook als vriend van club in de vriendenkring. Daarnaast staat de vereniging bekend om zijn dansgarde. Deze enthousiaste groep meiden zorgt elk jaar weer voor prachtige optredens en doet ook mee aan danswedstrijden, daar zijn ze er goed in!

OLUM zoekt altijd enthousiaste mensen die actief willen deelnemen aan de organisatie van OLUM activiteiten.
Daarbij kunt u denken aan het lid worden van de: Raad van Elf, OLUM Prinsengarde, OLUM Dansgarde, (gezien het hoge niveau van onze dansgarde is dit vooral ook een sportieve uitdaging)
Ook kan OLUM mensen gebruiken die willen assisteren bij onze Kienavonden.

Hou je van carnaval? Ben je graag met een groep gezellige mensen op stap? Dan is lid worden van CV OLUM echt iets voor jou! Elk jaar bouwen wij met carnaval en tijdens onze activiteiten een groot feest! Natuurlijk hebben we dan ook verschillende commissies die dit mogelijk maken. Wil jij daar ook onderdeel van zijn? Neem dan nu contact met ons op!

Informatie: secretariaat@olum.nl

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok