Vacatureoverzicht Helmondvoorelkaar

Wil jij iets doen voor Helmond en haar inwoners?

Op www.helmondvoorelkaar.nl vind je vrijwilligersvacatures en hulpvragen van maatschappelijke organisaties en inwoners. Er is volop keuze dus er al altijd wel iets dat bij jouw interesse past. Hieronder een paar vacatures (coronaproof):

Maatje voor een wijkgenoot: LEVgroep is op zoek naar mensen die met een buurt- of wijkgenoot eens wat gezelligs willen ondernemen. Fietsen, wandelen een kopje koffie drinken met iemand die weinig sociale contacten heeft. Meld je aan als wijkmaatje.

Trajectbegeleider: Stichting Ouders en Jeugdzorg zoekt ervaringsdeskundigen die ouders willen helpen die zijn vastgelopen in de jeugdzorg. Je kunt de stichting  ook helpen met de website of het opzetten van trainingen.

Corona-screening: Om de veiligheid van patiënten, bezoekers en medewerkers te garanderen, zoekt het Elkerliek ziekenhuis mensen die willen helpen met het screenen van iedereen die het ziekenhuis binnen komt op verschijnselen van corona.

Barmedewerkers: Wijkhuis het Brandpunt in Brandevoort is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om tijdens diverse grote evenementen mee te helpen achter de bar.

Klusjesman of vrouw: Kindcentrum Talentrijk zoekt iemand die klusjes kan uitvoeren binnen onze school: spullen ophangen, boodschappen doen, materialen opknappen en werken in de tuin.

Samen inzetten voor Helmond?
Wil je samen met collega’s (of vrienden) een dagje iets voor Helmond doen? Bekijk dan de bedrijfsuitjes: www.helmondvoorelkaar.nl/bedrijfsuitjes

Hulp nodig?
Heb je zelf hulp nodig? Plaats een hulpvraag op www.helmondvoorelkaar.nl. Bel voor meer informatie met Renske of Willeke 0492 59 89 89 of mail naar: info@helmondvoorelkaar.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *