Fit2Work Helmond

Adres: Stationsstraat 88
5701 MK Helmond
Telefoon: 0492 50 22 50
E-mail:
Website: Fit2Work Helmond
Facebook:
Linkedin:

Fit2Work

Uitzendbureau Fit2Work is vanuit Zuidoost Brabant actief op zowel de regionale als landelijke markt met de diensten uitzenden, detacheren en werving & selectie. Een hecht team van deskundige en enthousiaste medewerkers werkt op onze vestigingen in Eindhoven en Helmond.

Onze missie

Fit2Work heeft een duidelijke missie. Wij streven naar de ideale match tussen werkgevers en werknemers die kiezen voor optimale flexibiliteit.

Flexibiliteit in personeel

Steeds meer werkgevers zien de voordelen van flexibele personeelsinzet. Het is dé manier om de arbeidscapaciteit steeds optimaal af te stemmen op de hoeveelheid werk. Ofwel, u heeft op ieder moment zo veel of zo weinig mensen als nodig. Zo kunt u goed inspelen op marktschommelingen, ziekte en verlof en dus daadkrachtig en (prijs)efficiënt ondernemen.

Voor werknemers biedt flexibele arbeid afwisseling en uitdaging. Ze kunnen in relatief korte tijd veel ervaring opdoen in uiteenlopende bedrijfsculturen en functies. De vrijheid en een snelle leercurve zijn belangrijke pluspunten.

Fit2Work bemiddelt in vacatures voor tijdelijk werk, eventueel met uitzicht op een vast contract, in alle sectoren en branches en van ongeschoolde arbeid tot en met werk op HBO/Universitair niveau.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok