Tweede winst op rij voor Polaris vrouwen

Afgelopen zaterdag stond voor Polaris de belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter ADC2 op het programma.

Coach Ellen van Bree had haar team blijkbaar goed geprepareerd, want onder aanvoering van de uitblinkende en hard werkende spelverdeelster Febe van den Reek werd de ploeg uit Urmond in de eerste set volledig overklast : 25-10. In de sets die hierna volgden sputterden de gasten flink tegen, maar werd steeds halverwege de set een gaatje geslagen door de Helmondse volleybalsters, waarbij de ervaren Danielle Nooijen aanvallend een hoofdrol vertolkte; hard geslagen ballen wisselde ze af met slimme prikballen. Ook Suzy Naus en Anouk van Bree waren verdedigend goed bij de les, Febe van den Reek bleef fantastisch spelen en blokkeren, en zo zorgden ze samen met de rest van het team voor een degelijke 4-0 overwinning (25-19, 25-18, 25-15). Met 9 punten uit de laatste 2 wedstrijden promoveert het team zichzelf hiermee in een grote groep in de middenmoot, en zullen de Helmondse aanstaande zaterdag om 18.00 uur proberen om ook naaste concurrent Furos in Kerkrade achter zich te houden. De spanning in deze competitie is enorm; bij winst is plaats 4 in zicht, bij verlies plaats 11.

IMG_4069   IMG_4068   IMG_4066

Meer-Brandevoort-digitaal-wijk-nieuws
www.brandevoort.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brandevoort
Twitter: @Brandevoort_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door VC Polaris

Volleybal, teamgeest, openheid, familie en fun. Helmonds enige volleybalvereniging die ook deelneemt aan de NeVoBo-competitie. VC Polaris bruist van het leven met vele heren-, dames-, recreanten- en jeugdteams en een eigen CMV-afdeling. De club telt meer dan 20 NeVoBo-teams waarvan enkele teams volleyballen ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *