Training voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

LEV en MEE Zuidoost Brabant hebben vorig jaar hun krachten en expertise gebundeld om een training te ontwikkelen voor mensen met Niet aangeboren Hersenletsel (NAH): Doe weer mee met NAH. De training is bedoeld voor volwassenen met NAH, al dan niet gerevalideerd, die graag weer mee willen doen. Mensen die willen onderzoeken wat hun mogelijkheden en kansen zijn en hoe ze daar vorm aan kunnen geven. De training start op 18 februari in Helmond.

De deelnemers gaan aan de slag met oefeningen en krijgen daarnaast informatie over NAH. Ze ontdekken wie ze zijn met hun beperking en hoe ze weer mee kunnen doen. Door deze bewustwording krijgen deelnemers de kans om passende keuzes te maken en hun leven, ook op de langere termijn, anders in te richten.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 10:00 tot 12:00 uur, elke twee weken. Eerste bijeenkomst is op dinsdag 18 februari bij de LEVgroep, Penningsstraat 55 in Helmond. Aan de training zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie en aanmelden
Opgeven kan via bit.ly/lerenmetlev-nah of neem contact op met: Saske van Engeland, saske.vanengeland@levgroep.nl, 06 14871215 of Marloes van Beijnen, mvanbeijnen@meezuidoostbrabant.nl, 06-43366581

Op www.lerenmetlev.nl vind je meer trainingen voor inwoners, vrijwilligers en beroepskrachten.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *