In de rubriek steuntje in de rug heeft Omroep Helmond TV elke week iemand die een leuk dansje brengt of bijvoorbeeld een lied. Deze week gingen we op bezoek bij tonprater Dolf Schrama.

Schrama schreef een gedicht over de coronacrisis waar we ons nu in bevinden. Naast zijn werk als tonprater is Dolf Schrama ook gastheer op de spoedeisende hulp in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop. Die werkzaamheden kan hij nu niet uitvoeren omdat alle vrijwilligers en gastheren in het ziekenhuis verplicht thuis moeten zitten om verspreiding van het virus te voorkomen. Dat en nog veel meer in Steuntje in de Rug op Omroep Helmond TV.

Omroep Helmond Televisie is te bekijken op Ziggo analoog frequentie 256 en Ziggo digitaal kanaal 36 – Op KPN via kanaal 526 – Op Telfort, Edutel, Vodafone, Fiber en Stipte via kanaal 2109.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *