Toch weer een Franse Markt met Hemelvaart

De Franse Markt op 21 mei, Hemelvaartsdag, gaat door. De organiserende stichting Soet op Suyt, is in beraad geweest over de doorgang van de zesde editie. De stichting moet het namelijk met minder subsidie doen dit jaar. Desondanks besloot Soet op Suyt de organisatie van de Franse Markt door te zetten.

De markt trekt jaarlijks zeker 10.000 bezoekers vanwege een afwisselend programma met kunst, cultuur, beweging en streekproducten in honderd marktkramen, diverse podia en verschillende speelplekken. Dit jaar komt de filmzaal te vervallen.

Reserveren

De kunstenaars die graag een marktkraam willen reserveren tijdens de Franse Markt, doen er verstandig aan zich snel in te schrijven via de website www.fransemarkthelmond.nl of een mail te sturen naar info@soetopsuyt.nl

Adressen van de speelplekken zijn, De Cacaofabriek, het buurthuis Sint Anna en het Annatheater. Optredens worden mogelijk live gestreamd. Deze zijn dan te zien op de Facebookpagina van Ditisonzewijk.nl of op www.Helmond.live. Op het poppodium is liveradio en zijn muzikale optredens te horen op Omroep-Helmond 107.2 FM.

Archieffoto Ditisonzewijk.nl : De Franse Markt in 2018

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *