Theaterkoor Nutsz is een enthousiaste, bevlogen en ambitieuze stichting de zich toelegt op het beoefenen van podium en theaterkunst. Zo staat het op hun website vermeld. In deze tijd, waarin het sociale leven volledig op nul is gezet, kunnen ook de leden van Theaterkoor Nutsz niet wachten om toch samen te zingen. Dankzij de moderne techniek hebben zij nu toch gezamenlijk een lied ingezongen om de mensen een hart onder de riem te steken.

Diverse acties worden er in het gehele land georganiseerd. Ook in Helmond staan vele verenigingen klaar om in deze onzekere tijden hun plaatsgenoten bij te staan. Theaterkoor Nutsz verzorgt zelf voorstellingen maar wordt ook regelmatig als gast gevraagd bij diverse optreden. Zij hebben ook in Helmond al in vele wijkhuizen en theaters gestaan. De leden van Theaterkoor Nutsz uit Helmond zouden graag  heel snel bij elkaar komen om weer te zingen.  Zij werkten aan een voorstelling die in 2021 zou gaan draaien. Maar dat oefenen is in deze tijd nog niet toegestaan…alleen zingen is het liefste dat ze doen!

En daarin bieden de moderne communicatiemiddelen hen nu een uitkomst: de leden hebben thuis een lied opgenomen om alle mensen die thuis zijn of die toch moeten werken onder deze omstandigheden een hart onder de riem te steken. Ze zingen thuis en dankzij de moderne techniek zingen ze toch samen. Op veilige afstand met zoveel zingende leden. Zo hebben zij gezamenlijk een lied opgenomen: Heal the world, en het is prachtig!

Deze film is ook te bekijken via YouTube Ditisonzewijk  en via Omroep Helmond Televisie te bekijken op Ziggo analoog frequentie 256 en Ziggo digitaal kanaal 36 – Op KPN via kanaal 526 – Op Telfort, Edutel, Vodafone, Fiber en Stipte via kanaal 2109.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *